Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, παρά τις επανειλημμένες δικές σας εκκλήσεις αλλά και του ΠΑ.Σ.Π. προς την ΚΟΠ, για αλλαγές στην ώρα έναρξης των αγώνων, εξαιτίας του καύσωνα και των ακατάλληλων συνθηκών, δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν εισάκουσαν τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος που υπηρετούν.

Έχουν οριστεί παιχνίδια το Σαββατοκύριακο σε ακατάλληλες ώρες σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας και τους δείκτες του Υπουργείου Εργασίας.

Για το σκοπό αυτό, σας καλούμε όπως είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διάρκεια των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων, και να μη θέσετε τους εαυτούς τους σας σε κίνδυνο εκεί όπου νιώσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα ηλίασης ή αρχικού σταδίου θερμοπληξίας (Δίψα, Ρίγος, Γλοιώδης επιδερμίδα, Μυϊκοί πόνοι, Ναυτία, Ταχυκαρδία, Μειωμένη εφίδρωση, Ζαλάδα, Πονοκέφαλοι, Κόψιμο Αναπνοής, Αδύναμος & Γρήγορος Παλμός, Έλλειψη σάλιου, Υπερβολική Κούραση).

Από την πλευρά μας στον Σύνδεσμο, έχουμε τροχοδρομήσει συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες θα ανακοινωθούν και θα τεθούν σε εφαρμογή τις επόμενες μέρες ενώ θα βρισκόμαστε επί ποδός το Σαββατοκύριακο, επιβλέποντας την κατάσταση και αναλόγως θα ενεργήσουμε εκεί και όπου πρέπει με τις ανάλογες καταγγελίες προς τα αρμόδια σώματα.