Πέτρος Χατζηχριστοδούλου: «OFF THE RECORD»

Τι κοινό έχουν οι τίτλοι “UEFA, Μαφία, Ολλανδία, Γερμανία”, “Το αιδοίον σέρνει πλοίον”, “Ο κουμπάρος Ερντογάν”, “Χέιζελ: 39 νεκροί για το τίποτα”, “Εγκλήματα και ατιμωρησία”;

Είναι οι τίτλοι μερικών από τις 53 ανέκδοτες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο «OFF THE RECORD», από τον επί 53 χρόνια δημοσιογράφο, Πέτρο Χατζηχριστοδούλου. Ο ίδιος σημειώνει στην περιγραφή του βιβλίου του:

«Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι με κούρδιζαν εδώ και χρόνια να γράψω ένα βιβλίο με βιωματικές ιστορίες από την πορεία μου στη δημοσιογραφία, ειδικά στην αθλητική, στην οποίαν έφαγα τα νιάτα μου (και τα γηρατειά μου). Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολλά ανέκδοτα περιστατικά στο αρχείο της μνήμης μου. Κάλυπτα πολλά σπορ (ομαδικά και ατομικά), όλα τα γνωστά αθλήματα, και ήμουν “μέσα” σε κάθε λογής και επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις.»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Charity Idols, δίνουν την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν το συγκεκριμένο βιβλίο, με την υπογεγραμμένη αφιέρωση του συγγραφέα, μέσα από τους επίσημους τους λογαριασμούς στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PASP Cyprus (@paspcyprus)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ