Πελέ: «Να τους ανταμείψουμε με την κατάκτηση του τίτλου»

Έγινε η βράβευση του Πελέ από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 12ης αγωνιστικής

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, μετά την βράβευση του, έκανε δηλώσεις στο protathlima.com και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα αλλά και στο μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της «Κυρίας»:

Πελέ συγχαρητήρια για το βραβείο του καλύτερου τέρματος της 12η αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

Νιώθω πολύ καλά. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις αυτό το βραβείο. Νιώθω περήφανος, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους συμποδοσφαιριστές μου γιατί ήταν πολύ σημαντικό τέρμα για εμάς για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος.

Η Ανόρθωση είναι με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά ο στόχος σας είναι ο τίτλος.

Ναι θέλουμε τον τίτλο αλλά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος φυσικά ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το περασμένο παιχνίδι ήταν με την ΑΕΛ και κερδίσατε 0-1. Τι θα ήθελες να σχολιάσεις για την απόδοση σου αλλά και γενικότερα την απόδοση της ομάδας σου;

Ήταν πολύ καλό, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος πήραμε τους 3 βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε αυτή την εβδομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε την Νέα Σαλαμίνα, φυσικά ο στόχος σας είναι η νίκη!

Ναι δεν είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι ήμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι στην έδρα μας θα πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στο Κυπριακό και το Ελληνικό πρωτάθλημα; Αγωνίστηκες παλαιότερα στον Ολυμπιακό.

Ναι υπάρχουν κάποιες μεγάλες ομάδες εδώ στην Κύπρο, όπως υπάρχουν και στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο διαφορετικό. Αυτή την στιγμή είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος για αυτό που κάνω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ όπως πάντα.

Τέλος, ένα μήνυμα για τους οπαδούς της Ανόρθωσης;

Θέλω να τους ευχαριστήσω καθώς πάντα μας υποστηρίζουν και πάντα βρίσκονται δίπλα μας. Είναι καλό να έχεις τέτοιους οπαδούς, όταν αγωνιζόμαστε κάθε Σαββατοκυρίακο μας δίνουν στην συμπαράσταση τους. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και ελπίζω να τους ανταμείψουμε με ένα μεγάλο βραβείο, που αυτό είναι ο τίτλος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Πελέ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ