Τι μπορεί να ενώνει αυτές τις μέρες τον Κωνσταντίνο Λαΐφη στο Βέλγιο, με τον Νεόφυτο Μιχαήλ στην Ελλάδα και τους Jordi Gomez, Μαρία Ιωάννου, Σωτήρη Φοινίρη, Ανδρέα Χριστοδούλου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Dorian Dervite και Kingsley Onuegbu στη Κύπρο; Η πολύτιμη συντροφιά ενός βιβλίου!

Αυτές τις μέρες όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους ανεβάζοντας την ψυχολογία τους. Ταινίες, επιτραπέζια, διαδίκτυο ή ένα καλό βιβλίο μπορούν να διαμορφώσουν προς το καλύτερο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ένας μας.

Ο ΠΑ.Σ.Π, γιορτάζει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες στο Instagram. Ανεβάστε κι εσείς τη δική σας φωτογραφία με ένα βιβλίο, μαζί με το hash-tag #PASPBookDay και κάνοντας tag τον @paspcyprus για να κερδίσετε βιβλία προσφορά των βιβλιοπωλείων Πάργα.***

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PASP Cyprus (@paspcyprus) on

Τα βιβλία που θα παραλάβουν οι νικητές μέσω κούριερ:

«Η ευγενής τέχνη του να τα γράφεις όλα στα..!» Οδηγός αυτοβελτίωσης του Μαρκ Μάνσον. Το κλειδί για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι είναι να σταματήσουμε να προσπαθούμε να είμαστε “θετικοί” όλη την ώρα και να γίνουμε καλύτεροι στον χειρισμό των αντιξοοτήτων.

«Πεταλούδες στο μπάνιο» Ένα μυθιστόρημα της Εύας Κουρσουμπά. Η ιστορία μιας νεαρής οικογένειας με τρία μικρά κορίτσια, σε μια νησιώτικη πολιτεία της Μεσογείου, που ανακτά της ανεξαρτησία της την δεκαετία του ’60.

*** Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα βιβλίου τα βιβλιοπωλεία Πάργα προσφέρουν 15% επιπλέον έκπτωση από τις web τιμές! (κωδικός: bookday) ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 23/04/2020