ΠΑΣΠ και STOIXIMAN βάζουν τέλος στον άχαρο ρόλο του τερματοφύλακα!

Οι τερματοφύλακες μένουν πολλές φορές στη σκιά παρά τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις, όμως, αυτό δε ισχύει για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών που επιβραβεύει όλους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος!

Ο λόγος για τον διαγωνισμό «STOIXIMAN – ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ» που αποσκοπεί στην επιβράβευση των καλύτερων γκολκίπερς!

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (09/09) στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π., ο πρόεδρός του Σπύρος Νεοφυτίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθιέρωση αυτού του διαγωνισμού, λέγοντας πως είναι μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμο που θα συνεργάζεται με την κορυφαία Ελλαδική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan. Gr.

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία με την SΤΟΙΧIΜΑΝ θα περιλαμβάνει εκτός  από τον καινούργιο μηνιαίο διαγωνισμό του ΠΑΣΠ  STOIXIMAN  Clean Sheet  και  άλλους τομείς στο ποδόσφαιρο, όπως  σεμινάρια και επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών για καταπολέμηση των προσυνεννοημένων  αγώνων, εκδηλώσεις και εκστρατείες κατά του Ρατσισμού και του παιδικού εκφοβισμού».

Π. Κωνσταντόπουλος: «Ελπίζουμε σε… όσο λιγότερα γκολ»

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan. gr, ξεκινά δυναμικά την συνεργασία της με αθλητικούς φορείς της Κύπρου.

Συμβολικά από τις πρώτες παρουσιάσεις των νέων μας συνεργασιών είναι αυτή με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου γιατί ένας από τους στόχους μας είναι να στηρίξουμε τους πρωταγωνιστές του κορυφαίου αθλήματος, τους ποδοσφαιριστές και να επιβραβεύσουμε το σημαντικό έργο του ΠΑΣΠ.

Θεωρούμε ότι ο διαγωνισμός «Χρυσά Γάντια» θα συμβάλει στην αναβάθμιση του Κύπριου τερματοφύλακα και ελπίζουμε σε… όσο λιγότερα γκολ.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος συνεχίζει συντεταγμένα και με συγκεκριμένο στόχο και όραμα τη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή αγορά, όπου θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες κινήσεις».

Ο διαγωνισμός

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης, έδωσε πλήρη εικόνα για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Οι 36 αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα διαχωριστούν σε 7 περιόδους και σε κάθε μία από αυτές θα δίνεται ένα βραβείο στον τερματοφύλακα που θα κρατάει την εστία του ανέπαφη για περισσότερες αγωνιστικές.  Ο νικητής θα βραβεύεται από τον ΠΑΣΠ και την εταιρεία ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ και  θα μπορεί φυσικά να διεκδικήσει και το μεγάλο βραβείο που θα είναι για τον τερματοφύλακα που κράτησε περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του σε όλο το πρωτάθλημα των 36 αγωνιστικών. Αυτός θα ανακηρυχθεί ο νικητής του STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2016-17 στα βραβεία του ΠΑΣΠ στο τέλος της χρονιάς (PASP Football AWARDS).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε καθαρή την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο.

Εάν συνεχίζει η ισοβαθμία οι Τερματοφύλακες θα μοιράζονται το βραβείο.

Ο Τερματοφύλακας θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του αγωνιζόμενος σε ολόκληρο τον αγώνα χωρίς να έχει γίνει αλλαγή για να μετρήσει το Clean Sheet.

Κλείνοντας τον σύντομο αυτό χαιρετισμό θέλω να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω την εταιρεία STOIXIMAN στην οικογένεια των συνεργατών του ΠΑΣΠ και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία αυτή θα είναι μακροχρόνια, περιεκτική αλλά πάνω από όλα ουσιαστική και πολύ βοηθητική στους τομείς της επιμόρφωσης, πρόληψης και εκπαίδευσης των μελών του ΠΑΣΠ».

Οι βραβεύσεις θα γίνουν βάσει των αποτελεσμάτων των πιο κάτω αγωνιστικών:

1η Βράβευση 1η – 5η Αγωνιστική

2η Βράβευση 6η – 10η Αγωνιστική

3η Βράβευση 11η – 15η Αγωνιστική

4η Βράβευση 16η – 20η Αγωνιστική

5η Βράβευση 21η – 26η Αγωνιστική

6η Βράβευση 27η – 31η Αγωνιστική

7η Βράβευση 32η – 36η Αγωνιστική

  • Ο νικητής της χρονιάς, του «STOIXIMAN – ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ», θα βγει από τα αποτελέσματα ολόκληρης της περιόδου, δηλαδή από την 1η μέχρι και την 36η αγωνιστική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ