Παρουσίαση Αθλ. Τμήματος Ιδ. Σχολής ΦΟΡΟΥΜ

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ η παρουσίαση του Αθλητικού Τμήματος της Σχολής. Κύριοι ομιλητές ήταν η Διευθύντρια της Σχολής, κα Αντιγόνη Τζιαπούρα και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος, κος Νεόφυτος Λάρκου.

Η κα Τζιαπούρα ανέφερε ότι στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές / μαθητές να εξελίξουν το ταλέντο τους με εξειδικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση και ταυτόχρονα να πετύχουν στον ακαδημαϊκό τομέα, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο κος Νεόφυτος Λάρκου ανέλυσε το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας του Αθλητικού Τμήματος. Σημείωσε ότι επιδιώκεται η ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων και γνωρισμάτων των αθλητών/μαθητών και τόνισε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο το οποίο διαμορφώνεται, αξιολογείται και ελέγχεται διαρκώς από επαγγελματίες.

Στην συνεχεία ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους γονείς και δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.

Η αθλητική αξιολόγηση για τους μαθητές που ενδιαφέρονται για εισδοχή στο αθλητικό τμήμα της Σχολής για τη σχολική χρονιά 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου15:00-17:30 και οι Εισαγωγικές Εξετάσεις την Τετάρτη15 Μαρτίου15:00-18:30.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ www.forum.ac.cy, στο Facebook ή αποταθείτε στο τηλέφωνο 22455800.

*** Ο ΠΑ.Σ.Π. επιχορηγεί για τα μέλη του ετήσια υποτροφία αξίας €1200.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ