Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις ετήσιες αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. για εκπαιδευτικές υποτροφίες, ο Σύνδεσμος αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία για υποβολή ενδιαφέροντος.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι έχουν πλέον την ευκαιρία να υποβάλουν  την συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Οι αξιολογήσεις θα γίνουν τη  Δευτέρα (25/03/2019) στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας (Δασάκι Άχνας), σε συνεργασία με την αγγλική εταιρεία PASS4SOCCER.

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που μετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του ΠΑ.Σ.Π.:

  • Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
  • Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • UCLan Cyprus
  • Frederick University
  • Alexander College / UWE Bristol
  • CTL Eurocollege Limassol

Όλα τα πιο πάνω ιδρύματα προσφέρουν υποτροφίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. εφόσον συμμετάσχουν στις ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις ή έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο, με την προϋπόθεση να γίνει μέσω του ΠΑ.Σ.Π. η διαδικασία ένταξης στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Φέτος ο ΠΑ.Σ.Π. σύναψε συνεργασία με την αμερικάνικη Global Premier Scholarships, η οποία αποτελεί παράρτημα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Global Premier Soccer (GPS) International, η οποία με τη σειρά της στην Κύπρο εκπροσωπείται από τη ακαδημία GPS SEE / Valencia CF Cyprus.

Όσοι νεαροί συμμετάσχουν στις αξιολογήσεις και ενδιαφέρονται θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν και στο πρόγραμμα ενημέρωσης της GPS για τις υποτροφίες στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 16 ετών και άνω, οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες υποτροφιών στις ΗΠΑ από τον κ. Callum Cobb, τον συντονιστή του προγράμματος ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο από τα κεντρικά της Global Premier Scholarships στη Βοστόνη.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ ή επικοινωνήσετε με τον ΠΑ.Σ.Π. στο τηλέφωνο 22466508.