Φιλανθρωπικό τουρνουά συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου (10:00 – 14:00) στα βοηθητικά γήπεδα του ΓΣΠ, δίνοντας το μήνυμα ενάντια στον παιδικό εκφοβισμό.
Ο ΠΑ.Σ.Π. θα συμμετέχει με δική του ομάδα αποτελούμενη από τους Μαρίνο Σατσιά, Μάριο Ηλία, Δημήτρη Δασκαλάκη, Γιάννο Δημοσθένους, Σπύρο Νεοφυτίδη, Γιώργο Σοφοκλέους, Φάτζιο Μπούις, Γιώργο Σκουλιά, Αδάμο Ροδοσθένους, Δημήτρη Φυλακτού και το νομικό μας σύμβουλο Λούη Χ’’Δημητρίου.
Στο χώρο θα παραβρεθούν ποδοσφαιριστές για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τα παιδιά, επίσης θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια και θα δοθούν βραχιολάκια από τον ΠΑΣΠ με το μήνυμα «STOP KIDS BULLYING».
Live Link από το ράδιο Deejay: 10:00 -12:00
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Διεθνή Ανθρωπιστικό και Ανεξάρτητο Οργανισμό «HOPE FOR CHILDREN», με έδρα τη Λευκωσία στην Κύπρο που ασχολείται με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Παν. Λευκωσίας & ΠΑ.Σ.Π.
ΑΘΛΟΘΕΤΗΣ: ΠΑ.Σ.Π.
ΧΟΡΗΓΟΙ: CARRERA, BUBBLE kids world, LANDER POLAR ICE, ΝΕΡΟ ΑΓΡΟΣ