Παίξαμε μπάλα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε η Stoiximan, με την ευγενική στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, την Κυριακή 21 Απριλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22 Απριλίου) στέλνοντας το μήνυμα πως «It’s Not a day … it’s a movement».

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Campeone Mini Football στη Λακατάμια και σε αυτόν έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Άρσεν Μιχαΐλοβιτς, Βαλεντίνος Κουλουντής, Βικτώρια Ζαμπά, Ελένη Τουμπή, Μιχάλης Σοφοκλέους, Δημήτρης Μάρης, Αντρέας Χρίστου, Μέλανη Στέλιου, Μαρίνος Κλεάνθους, Κωνσταντίνος Πατρίνης, Ονούφριος Σωκράτους, Στέφανος Βοσκαρίδης, Χρύσης Μιχαήλ και Μιχάλης Σοφοκλέους. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Παντελεήμων Χατζηζώρζης, Ευριπίδης Αλευράς και Σωτήρης Χατζηλόης.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και σκόρερ χρίστηκαν οι Δημήτρης Μάρης (2 γκολ), Άρσεν Μιχαΐλοβιτς (1 γκολ) και Χρύσης Μιχαήλ (1 γκολ). Έτσι χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ