Παίρνουν θέση και οι κορυφαίοι της Γ’ Κατηγορίας!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι φέτος θα βραβεύσει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Γ’ Κατηγορίας! Οι προσπάθειες μας να επιβραβεύσουμε τους κόπους και τους μόχθους των ποδοσφαιριστών της τρίτης τη τάξει κατηγορίας είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται οσονούπω.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑ.Σ.Π. σε ειδική εκδήλωση θα βραβεύσει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Η διαδικασία ανάδειξης των «PASP BEST11 C’ DIVISION AWARDS» είναι σε εξέλιξη και γίνεται με την ψήφο των δύο αρχηγών κάθε ομάδας και του προπονητή της.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να προστεθούν στα «PASP FOOTBALL AWARDS», καθώς και στην ανάδειξη των κορυφαίων του Γυναικείου Πρωταθλήματος, της Β’ Κατηγορίας και του πρωταθλήματος Νέων.

Ο ΠΑ.Σ.Π. δίνει… πάσα στους παίκτες και των μικρών κατηγοριών, τους αφανείς ήρωες του αθλήματος, οι οποίοι μπορεί να μην τυγχάνουν ευρείας προβολής, αλλά μέσα από μεγάλες δυσκολίες κρατούν ζωντανό αυτό το σημαντικό κομμάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αποτελούν φυτώριο ταλέντων.

Επιπλέον, η επιβράβευση της καλύτερης ενδεκάδας δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της Γ’ Κατηγορίας να δίνουν ακόμη περισσότερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προσεχώς θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ