ΠΑ.Σ.Π.-ΟΠΑΠ Holland&Barrett Beach Soccer: «Η αρχή για να παίρνουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο»

Ηχηρά μηνύματα για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, κριτική και αυτοκριτική. Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε (10/06) ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στο Buono Café Lounge Bar, για την παρουσίαση του ΠΑ.Σ.Π. – ΟΠΑΠ Beach Soccer, αλλά και τη βράβευση του Τιμούρ Κετσπάγια για την προσφορά του στον Σύνδεσμο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οι βασικοί ομιλητές δεν απέφυγαν τις αναφορές στα αρνητικά γεγονότα που στιγμάτισαν φέτος το κυπριακό ποδόσφαιρο. Την ίδια στιγμή ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα του τουρνουά. Το μήνυμα που έδωσαν είναι πως το τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση ποδοσφαίρου. Μια ευκαιρία να πάει άφοβα ο γονιός με το παιδί του για να απολαύσει την στρογγυλή θεά, μακριά από σκοπιμότητες και πράξεις βίας.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου, Μιχάλης Χειμώνας: «Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Ευχόμαστε οι συντελεστές να φέρουν μια νέα σελίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα πάλι. Να ανοίξουμε μια νέα σελίδα. Παλιά ο πατέρας μου με πήγαινε στα γήπεδα. Τώρα όμως δεν μπορώ να πάρω τον γιο μου στο γήπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πανίκος Ξιούρουππας, ένας εκ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχει στο τουρνουά αυτό. «Να ξεκινήσουμε από την άμμο, ώστε να φέρνουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο να βλέπουν ποδόσφαιρο» είπε μεταξύ άλλων.

Και φυσικά, το δικό του μήνυμα έστειλε και ο ο Τιμούρ Κετσπάγια. Χαριτολογώντας, αλλά θέλοντας να κάνει την κριτική του, είπε ότι αδημονεί να παίξει στο τουρνουά και πρόσθεσε: «Ελπίζω να υπάρχει αστυνόμευση για να μην γίνει κανένα παρατράγουδο».

Στη συνέντευξη Τύπου, προηγήθηκε η ομιλία του Πρόεδρου του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρου Νεοφυτίδη. Εξήγησε ότι το τουρνουά έχει καταστεί θεσμός (5η συνεχόμενη χρονιά) και πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες ο Σύνδεσμος το θεωρούσε υποχρέωσή του να το διοργανώσει. «Σε τέτοιες δύσκολες μέρες που περνούμε χρειάζονται τέτοιες ευχάριστες στιγμές. Το ποδόσφαιρο είναι και πολιτισμός και χαρά για μεγάλους και μικρούς» είπε μεταξύ άλλων, πριν αναφερθεί στις καινοτομίες του τουρνουά και να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της όλης εκδήλωσης.

Ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΑΝΤ1, Βάσος Τσαγγαράς, βρήκε έναν… ευφάνταστο τρόπο για να μιλήσει για τη διοργάνωση και την επιτυχημένη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον ΠΑ.Σ.Π.: «Οι γάμοι δοκιμάζονται στα πρώτα επτά χρόνια. Αν ένας γάμος αντέξει στα επτά χρόνια συμβίωσης, τότε πολύ δύσκολα επέρχεται το διαζύγιο. Ο γάμος ΑΝΤ1 και ΠΑΣΠ είναι στον όγδοο χρόνο ¶ρα αυτό και μόνο σημαίνει ότι ο γάμος θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Θα δούμε και την τεκνοποίηση στο μέλλον». Ακολούθως εγγυήθηκε την επιτυχία της διοργάνωσης από… τηλεοπτικής πλευράς: «Ο ΑΝΤ1 εγγυάται προς τον ΠΑ.Σ.Π. να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τελικό. Θα επιστρατεύσουμε το συνεργείο που αναλαμβάνει κάλυψη τνω κανονικών ποδοσφαιρικών αγώνων και εγγυόμαστε ότι θα έχουμε άρτι ακάλυψη που θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές».

Ο Μιχάλης Μιχαήλ εκ μέρους του Μέγα χορηγού Holland&Barrett, που είναι συνεχώς στο πλευρό του ΠΑ.Σ.Π. ανέφερε: «Θα συνεχιστεί για χρόνια το τουρνουά Beach Soccer αν κρίνω από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι. Τα καταστήματα πάντα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου. Καλή επιτυχία στο τουρνουά».

Με την παρουσία τους τίμησαν τον ΠΑ.Σ.Π. και κάποιοι από τους βασικούς υποστηρικτές: Η κ. Έλενα Κωνσταντίνου Ριρή Υποδιευθύντρια Τμήματος Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων της ALPHA BANK, η κ. Λυσώ Πάπουτσου Κωνσταντή, Sales Manager της RESPECT MED SERVICES (Χορηγού του Beach Soccer 2014) και ο Andrew Savvides Διευθυντής του FX Careers training school Sales Manager.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ