ΠΑ.Σ.Π. και ποδοσφαιριστές ζητάνε απάντηση από την ΚΟΠ (doc)

Απάντηση από την ΚΟΠ το συντομότερο δυνατόν ζητάνε οι ποδοσφαιριστές της Πάφου και του Ακρίτα Χλώρακας, με δεύτερη επιστολή μέσω του ΠΑ.Σ.Π., την οποία υπογράφουν και οι αρχηγοί των δύο ομάδων. Η επιστολή φυσικά αφορά την πρωτοποριακή απόφαση από την ΚΟΠ, να ορίσει παιχνίδι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο ΠΑ.Σ.Π. δεν έλαβε κάποια απάντηση ή τοποθέτηση από την Ομοσπονδία, στην επιστολή που έστειλε την προηγούμενη Παρασκευή, με το αίτημα των ποδοσφαιριστών για μετακίνηση του αγώνα. Μια αντιμετώπιση η οποία προκαλεί δυσφορία στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων – και όχι μόνο – καθώς έχουν να προγραμματίσουν ταξίδια ή άλλες δεσμεύσεις για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Θυμίζουμε ότι πέραν από τους ποδοσφαιριστές ο συγκεκριμένος ορισμός επηρεάζει και προπονητές, διαιτητές, προσωπικό ομάδων, προσωπικό γηπέδου, δημοσιογράφους,  προσωπικό ΜΜΕ και άλλους. Ενώ μερικοί από αυτούς θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν από άλλες επαρχίες προς και από τη Πάφο, το απόγευμα και βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ