ΠΑ.Σ.Π. και Π.Ο.Ε.Λ. υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας (Π.Ο.Ε.Λ.), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση και εκπροσώπηση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Το σχετικό μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. ο Εκτελεστικός Πρόεδρος κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Λ., ο Πρόεδρος κ. Χριστάκης Γεωργίου.

Το μνημόνιο προβλέπει την πολυεπίπεδη συνεργασία ΠΑ.Σ.Π. και Π.Ο.Ε.Λ. σε θέματα του τομέα του αθλητισμού γενικότερα και του ποδοσφαίρου ειδικότερα αλλά και την εγγραφή των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, των Σωματείων μελών της Π.Ο.Ε.Λ., στο μητρώο μελών του ΠΑ.Σ.Π., ώστε να απολαμβάνουν σχεδόν όλα τα προνόμια και δικαιώματα του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του στο γραφείο τύπου του ΠΑ.Σ.Π., ο κ. Νεοφυτίδης ανάφερε: “Είναι με μεγάλη χαρά που σήμερα υπογράφουμε αυτό το μνημόνιο συνεργασίας που θα δώσει την ευκαιρία και σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ να λαμβάνουν αρκετά από τα δικαιώματα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Μέσα από αυτή τη συμφωνία μεγαλώνει η οικογένεια του ΠΑΣΠ και δυναμώνει η φωνή του Κύπριου ποδοσφαιριστή σε όλα τα επίπεδα”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ