Όλοι οι ποδοσφαιριστές γίνονται scouters! Μεγάλη συμφωνία ΠΑ.Σ.Π. – InStat Ltd!

Ένα φανταστικό προνόμιο θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. τη φετινή περίοδο. Ο Σύνδεσμος έχει ολοκληρώσει συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία InStat Ltd (www.instatfootball.com) η οποία εξειδικεύεται σε ποδοσφαιρικό scouting, ποδοσφαιρικές εκθέσεις, στατιστικά και αναλύσεις με βίντεο. Με περισσότερους από 1606 πελάτες μεταξύ των οποίων και οι  Manchester City, Liverpool, Chelsea, Porto, Roma, Lazio, Dortmund, Monaco, Εθνική Ισπανίας, Εθνική Γαλλίας και Εθνική Ρωσίας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν μια ετήσια συνδρομή αξίας €300 στην διαδικτυακή πλατφόρμα instatscout.com. Η συνδρομή αυτή θα τους παρέχει πρόσβαση στο δικό τους προφίλ ώστε να βλέπουν τα δικά τους στατιστικά, γηπεδικές αναλύσεις αλλά και βίντεο. Όπως και στατιστικά των άλλων ποδοσφαιριστών και παιχνιδιών. Επίσης μετά από κάθε παιχνίδι που αγωνίζονται θα τους αποστέλλεται η προσωπική τους έκθεση με τα στατιστικά τους.

Με μια πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα InStat Scout ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να:

1) Βλέπει, κατεβάζει, αναδημοσιεύει στα social media βίντεο με τα δικά του highlights.

2) Βλέπει τα στατιστικά, τα βίντεο και τις ποδοσφαιρικές του αναλύσεις για να μπορεί να βελτιώνεται.

3) Κάνει scouting στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές: Για παράδειγμα ένα δεξί μπακ μπορεί να μπει να δει τον αριστερό εξτρέμ της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ώστε να τον μελετήσει βλέποντας τα στατιστικά του και το πως κινείται στο γήπεδο! Άλλο παράδειγμα είναι ένας τερματοφύλακας που θα μπορεί να μελετά που και πως εκτελούν τα πέναλτι οι αντίπαλοι του ή ο εκτελεστής που θα βλέπει την αδύνατη πλευρά του τερματοφύλακα που θα αντιμετωπίσει.

4) Λαμβάνει προσωπική ποδοσφαιρική έκθεση με την ανάλυση και τα στατιστικά του μετά από κάθε αγώνα.

5) Βλέπει ομαδικά και προσωπικά στατιστικά ή/και βίντεο από όλους τους αγώνες, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές των θεσμών στους οποίους συμμετέχει (πχ Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League).

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π.. κ Σπύρος Νεοφυτίδης με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την εταιρεία InStat. Τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. (όλοι οι ποδοσφαιριστές στη Κύπρο) θα έχουν την φανταστική ευκαιρία να κάνουν το δικό τους scouting πάνω στους αντιπάλους τους όπως επίσης και τη δυνατότητα να καλυτερεύσουν τον εαυτό τους βλέποντας τα βίντεο και τις στατιστικές αναλύσεις τους.»

Από την πλευρά του ο κ. Alexander Burduja (Area Manager &  Project Manager) από πλευράς της InStat Ltd δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία μας μαζί με τον ΠΑ.Σ.Π., διότι θα προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές την πρόσβαση σε μια επιστημονική προσέγγιση της καθημερινής αθλητικής τους προετοιμασίας. Θα μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση τους κατά τη διάρκεια της σαιζόν. Τα λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και βίντεο στην πλατφόρμα InStat Scout είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρο Νεοφυτίδη για τη συμβολή του στην επίτευξη αυτής της συνεργασίας.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ