Οι πρωταγωνιστές της Γ’ Κατηγορίας βγαίνουν στη σκηνή! (video)

Έτρεξαν, προσπάθησαν, ίδρωσαν, σκόραραν, αμύνθηκαν και ήρθε η ώρα της επιβράβευσης! Η ώρα που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. H ώρα για να βγουν στη σκηνή οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Γ’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα η κορυφαία ενδεκάδα μαζί με τον καλύτερο προπονητή. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει αφού αύριο στις 19:00 θα μεταδοθούν μέσω του καναλιού «The Panda Podcast» στο YouTube, τα «PASP BEST11 C’ DIVISION AWARDS», τα οποία διοργανώνει για πρώτη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και στόχος είναι να καταστούν θεσμός.

Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει και παρουσιάζει σήμερα τους 25 ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, εκ των οποίων οι 11 πρώτοι θα ανακοινωθούν στην αυριανή εκπομπή. Τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τους παίκτες που πήραν τις περισσότερες ψήφους έχει ο πρωταθλητής Διγενής Ακρίτας Μόρφου με δέκα συμμετοχές στην 25αδα, ενώ ακολουθεί η τρίτη στη βαθμολογία ΕΝΑΔ με οχτώ. Επιπλέον, στη λίστα έχει τρεις ποδοσφαιριστές ο δεύτερος στη βαθμολογία ΑΣΙΛ, δύο η ΑΠΕΑ (σ.σ. ο Κυριάκος Παναγή αγωνίστηκε μέχρι τον Γενάρη στην ΑΕΠ), έναν η ΑΣΠΙΣ Πύλας και έναν ο Χαλκάνορας, όντας η μόνη ομάδα που συμμετείχε στο Β’ όμιλο και έχει ποδοσφαιριστή στην 25αδα αφού οι υπόλοιποι αγωνίζονταν σε ομάδες του Α’ Ομίλου.

Τα… φώτα θα πέσουν πάνω και στον Ανδρέα Πιτταρά, τον επιθετικό της ΕΝΑΔ, ο οποίος «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα 26 φορές και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ! Ο 32χρονος επιθετικός κατέγραψε 29 συμμετοχές (τέσσερις εκ των οποίων ως αλλαγή), σκοράροντας δηλαδή κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι!

Επίσης, ο ΠΑ.Σ.Π. ανακοινώνει και τους τρεις προπονητές που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Αυτοί είναι οι Νώντας Χριστινάκης (Διγενής Ακρίτας Μόρφου), Άγγελος Ευθυμίου (ΑΣΙΛ) και Κώστας Καϊάφας (ΕΝΑΔ). Αύριο θα ανακοινωθεί ο καλύτερος «καπετάνιος», σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αρχηγών ποδοσφαιριστών και των προπονητών των ομάδων της Γ’ Κατηγορίας, οι οποίοι ψήφισαν για τα συγκεκριμένα βραβεία.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί τον χορηγό φιλοξενίας Gerrard’s Kitchen Bar, τον χορηγό μετάδοσης «The Panda Podcast» καθώς επίσης και τον δωροθέτη Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice & PharmaLEAD.

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω τους 25… φιναλίστ για τα «PASP BEST11 C’ DIVISION AWARDS» και το βίντεο που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Μαΐου (19:00):

PETRU COSTIN Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΗΣ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΚΛΗ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΥ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΠΠΟΣ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΕΛΛΗ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΣΕΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΣΩΖΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Διγενής Ακρίτας Μόρφου
DYLLAN AHINFUL ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
JOAO FERREIRA ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
LUCAS CAMELO ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
MOMO SASSI ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
PEDRO CARACOCI ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΟΥ ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΚΛΑΣ ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς
DIDAC DEVESA ΑΣΙΛ
ΑΝΤΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΙΛ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣΙΛ
OLLI KILPELAINEN ΑΠΕΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΗ ΑΠΕΑ / ΑΕΠ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΣΠΙΣ Πύλας
ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥ Χαλκάνορας Ιδαλίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ