Οι Νέοι που… θα γίνουν ωραίοι!

Η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος U19 Α’ Κατηγορίας… προετοιμάζεται να παρουσιαστεί ενώπιον των φιλάθλων πολύ σύντομα! Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων έντεκα ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών… τοποθετεί τα τελευταία κομμάτια του παζλ!

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας έγινε με τη συμβολή των δύο αρχηγών κάθε ομάδας καθώς επίσης και των προπονητών. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι προπονητές είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ποδοσφαιριστές των αντίπαλων ομάδων. Επιπλέον, μέσω της ίδιας διαδικασίας θα αναδειχθεί και ο κορυφαίος προπονητής.

Τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2022/23» αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για τον ΠΑ.Σ.Π. που επιδιώκει κάθε χρόνο να ανταμείψει τους ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι σε λίγα χρόνια ευελπιστούμε να στελεχώνουν τις ομάδες ανδρών. Η Κύπρος διαθέτει άφθονο ταλέντο, ωστόσο, για να κάνουν το επόμενο βήμα οι νεαροί επιβάλλεται οι ομάδες να τους εμπιστευθούν και να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο. Μέσω αυτών των βραβείων ο ΠΑ.Σ.Π. δίνει ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο στους νεαρούς ώστε να φτάσουν στους στόχους τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί θερμά την ασφαλιστική εταιρία CNP CYPRIALIFE, χορηγό των βραβείων, που για ακόμη μία χρονιά στηρίζει την εκδήλωση η οποία θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cablenet. Περισσότερες λεπτομέρειές της εκδήλωσης θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Με την ψηφοφορία της ανάδειξης των καλύτερων Νέων ολοκληρώνεται μια μακρά διαδικασία όσον αφορά τις βραβεύσεις όλων των κατηγοριών εκτός βέβαια από τα μεγάλα βραβεία «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23». Αναφερόμαστε στα «PASP BEST11 C’ DIVISION AWARDS», «PASP BEST11 B’ DIVISION AWARDS» και «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS», για την περίοδο 2022-23.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ