Τα φετινά ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards 2018-19» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 20:30 και θα μεταδοθούν ζωντανά σε ανοικτή ζώνη από την Primetel και διαδικτυακά μέσω live streaming από την AlfaSportsTV.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα βραβεύσει την κορυφαία ενδεκάδα που ανέδειξαν με την ψήφο τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των δώδεκα ομάδων της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με την ατομική απόδοση στη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν επώνυμα σε ειδικό ψηφοδέλτιο τους κορυφαίους κατά τη γνώμη τους ανάμεσα σε όλους τους αντιπάλους τους.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ανακοινώνει και συγχαίρει τους κορυφαίους φιναλίστ (με αλφαβητική σειρά)! Οι ποδοσφαιριστές που είχαν την τιμή να λάβουν τους περισσότερους ψήφους από τους αντίπαλους τους:

Τερματοφύλακες
BOY WATERMAN (ΑΠΟΕΛ)
BRUNO VALE (Απόλλων)
ROBERT VESELOVSKY (Σαλαμίνα)
ΤΟΝΙΟ RAMIREZ (ΑΕΚ)

Πλάγιοι Αμυντικοί
IGOR SILVA (ΑΕΚ)
JANDER SANTANA (Πάφος)
JOAO PEDRO (Απόλλων)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ (Σαλαμίνα)
ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΑΠΟΕΛ)
ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΗΛΕΡ (ΑΕΛ)

Κεντρικοί Αμυντικοί
CARLAO (ΑΠΟΕΛ)
DAVID CATALA (ΑΕΚ)
KEVIN LAFRANCE (ΑΕΛ)
VALENTIN ROBERGE (Απόλλων)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ (ΑΠΟΕΛ)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ (Ομόνοια)

Μέσοι
ALEX DA SILVA (ΑΕΛ)
ESTEBAN SACHETTI (Απόλλων)
GHAYAS ZAHID (ΑΠΟΕΛ)
JORDI GOMEZ (Ομόνοια)
JORGE LARENA (ΑΕΚ)
LUCAS SOUZA (ΑΠΟΕΛ)
MATIJA SPOLJARIC (Αλκή)
RENATO MARGACA (Σαλαμίνα)
ΧΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Απόλλων)

Επιθετικοί
ADAM NEMEC (Πάφος)
EMILIO ZELAYA (Απόλλων)
IVAN TRICKOVSKI (ΑΕΚ)
KINGSLEY ONUEGBU (Σαλαμίνα)
LEO NATEL (ΑΠΟΕΛ)
MOUSA AL-TAAMARI (ΑΠΟΕΛ)
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (ΑΕΛ)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΣ (ΕΝΠ)

Έντεκα ποδοσφαιριστές από τους πιο πάνω φιναλίστ θα αποτελέσουν την Καλύτερη Ενδεκάδα του Πρωταθλήματος. Με το πέρας των βραβείων θα ανακοινωθούν από τον ΠΑ.Σ.Π. όλα τα σχετικά στατιστικά της ψηφοφορίας, οι ενδεκάδες που ψήφισαν οι ποδοσφαιριστές από την κάθε ομάδα, όπως και η Δεύτερη Καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν.

Τα «PASP Football Awards 2018-19» βρίσκονται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Οι φετινοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι UNICARS, STOIXIMAN, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Lander Polar Ice Gel, Buffalo Wings & Rings Restaurant και τα Υγιεινά Έτοιμα Γεύματα YUMMO.