Οι δηλώσεις του Νεοφυτίδη σε μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες στον κόσμο!

Οι δηλώσεις του Πρόεδρου του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρου Νεοφυτίδη για την απόφαση της ένωσης ποδοσφαιριστών της Δανίας να απεργήσουν, προβλήθηκαν δεόντως στη σκανδιναβική χώρα!

Αναδημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα της ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδας της Δανίας BT (Berlingske Tidende) που πρωτοεκδόθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1749 και θεωρείται ως μια από τις πιο ιστορικές εδημερίδες στον κόσμο. Το «ταμπλόιντ» -πλέον- έντυπο, σύμφωνα με μετρήσεις του 2007, διέθετε πάνω από 80.000 αντίτυπα ημερησίως.

Θυμίζουμε ότι ο Νεοφυτίδης είχε δηλώσει τα ακόλουθα: «Πέραν από τη στήριξή μου προς τους Δανούς, θέλω να εκφράσω και το θαυμασμό μου για τα δυναμικά τους μέτρα. Δεν διστάζουν να στερηθούν μεγάλων ευκαιριών στην καριέρα τους, όπως είναι η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, για να πετύχουν τους συνδικαλιστικούς τους στόχους. Αυτό τους τιμά ιδιαίτερα. Έχουν επαγγελματική κουλτούρα και το αποδεικνύουν. Κι ασφαλώς, ευχή μου είναι να παραδειγματιστούμε κι εμείς. Ίσως η απεργία να ανατραπεί εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματα των Δανων συναδέλφων. Ωστόσο, βλέποντας την επιστολή τους και συνομιλώντας με κάποια σημαντικά άτομα, έχω αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για κίνηση εντυπώσεων, αλλά για σοβαρή πρόθεση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ