Οι δηλώσεις των Rafa Lopes, Gus Ledes και Pere Pons

Οι Rafael Lopes, Gustavo Ledes και Pere Pons παρέλαβαν ο κάθε ένας από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σημείωσαν τα κορυφαία γκολ των αγωνιστικών 21, 22 και 26 αντίστοιχα, του πρωταθλήματος 2023/24. Διαβάστε πιο κάτω όσα δήλωσαν στο πλαίσιο της απονομής τους:

Rafa Lopes: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για αυτό το βραβείο και που το γκολ μου είναι μέσα στα υποψήφια καλύτερα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ήταν ένα όμορφο γκολ και τέτοια σουτ χρειάζονται σίγουρα καλή τεχνική αλλά και αυτοπεποίθηση, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να σουτάρεις. Προπονούμαστε καθημερινά σε τέτοια τελειώματα. Ευχαριστώ το Θεό και την οικογένεια μου αλλά και τον Hrvoje Milicevic για την ασίστ. Θέλω να το αφιερώσω σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, συμποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό και οπαδούς».

Gus Ledes: «Νοιώθω χαρούμενος όχι μόνο για το βραβείο αλλά και που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε μια κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στη γυναίκα μου και την μικρή μου κόρη, Ολίβια. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου οι οποίοι με βοηθάνε καθημερινά».

Pere Pons: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο, μου δίνει αυτοπεποίθηση και τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμποδοσφαιριστές μου, τους προπονητές και το προσωπικό που με κάνουν καθημερινά να τους νοιώθω οικογένεια μου. Είμαι δύο σεζόν στην Κύπρο σε μια απίστευτη ομάδα και σε μια πολύ όμορφη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και καταπληκτικό καιρό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ