Ο Σπύρος Νεοφυτίδης στα βραβεία της PFA

Μεγάλη τιμή για τον εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρο Νεοφυτίδη, ο οποίος είχε τη μεγάλη τιμή να αντιπροσωπεύσει τη Europe FIFPRO στα χθεσινά βραβεία της PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας) για τη σεζόν 2022/23.

Ως γνωστό, ο κ. Νεοφυτίδης κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών και η παρουσία του στα βραβεία που αφορούν το δημοφιλέστερο ποδόσφαιρο στον κόσμο, αποτελεί τεράστια τιμή, όχι μόνο για τον ΠΑ.Σ.Π. αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Δεδομένου ότι η PFA γιόρτασε φέτος την 50ή επέτειο των βραβείων της, η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο «Lowry Theatre», ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη για το αγγλικό ποδόσφαιρο και την ένωση ποδοσφαιριστών. Στην εκδήλωση εκτός από την αφρόκρεμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, παρευρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες.

Στη φωτογραφία του άρθρου ο Σπύρος Νεοφυτίδης, μαζί με τον πρώην διευθύνων σύμβουλο και αναμορφωτή της PFA Gordon Taylor. Πρόκειται για έναν τους πιο δυνατούς παράγοντες και ιδρυτές της FIFPRO, της οποίας είναι και επίτιμος πρόεδρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ