Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. παραπέμπεται για έρευνα που είχε κάνει σε συνεργασία με την ΚΟΠ!

Την έκπληξή του για την παραπομπή του στον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου με στόχο την παρουσίαση του διαγωνισμού «STOIXIMAN – ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2016-17», είπε πως οι επίμαχες δηλώσεις του στην Guardian αναφέρθηκε στα κακώς έχοντα του αθλήματος στην Κύπρο και ιδιαίτερα σε όσα επηρεάζουν αρνητικά τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο νησί μας, με βάση έρευνα που είχε κάνει ο ΠΑ.Σ.Π. και η ΚΟΠ.

«Το θεωρούσα υποχρέωσή μου από τη στιγμή που είμαι πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., αλλά και διοικητικό στέλεχος της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών. Δυο σώματα που έχουν συνδικαλιστικό ρόλο, αλλά και εκφράζουν τους ποδοσφαιριστές» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Με ξενίζει, λοιπόν, που η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με παραπέμπει στον Αθλητικό Δικαστή υπό την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων της Νέας Σαλαμίνας. Προφανής ο λόγος: Ουδέποτε εκφράστηκα ως μέλος της Νέας Σαλαμίνας, παρά μόνο ως συνδικαλιστής».

Εξήγησε ακόμη ότι στην ουσία είχε κληθεί από την Guardian να σχολιάσει τα αποτελέσματα έρευνας που είχε κάνει ο ΠΑ.Σ.Π. σε συνεργασία με την ΚΟΠ. «Δεν μίλησα για πρώτη φορά γι΄ αυτό» συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Την υπόθεση την έχουν αναλάβει οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΑ.Σ.Π. που είναι σε επαφή με την ΚΟΠ. Αναμένω ότι το θέμα μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει λήξει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ