Ο ΠΑΣΠ βάζει Γκολ στη Ζωή!

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ζωής του τόπου, αλλά και σύσσωμου του αθλητικού και ποδοσφαιρικού κόσμου, παρουσιάστηκε επισήμως το βράδυ της Δευτέρας (15/5), ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών με την επωνυμία «Γκολ στη Ζωή».

To «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από νυν και πρώην ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑΣΠ με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιριστών, Κύπριων και ξένων. Ιδρυτικά μέλη είναι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν ομάδες όλων των επαρχιών της ελεύθερη Κύπρου και σχεδόν όλες τις ομάδες Α’ Κατηγορίας.

Λόγω της παρουσίας στο Πανευρωπαϊκό κογκρέσο της FIFPro στη Μάλτα, του Προέδρου του ΠΑΣΠ και μέλους του Δ.Σ. της FIFPro Div. Europe κ. Σπύρου Νεοφυτίδη, τον ΠΑΣΠ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μάριος Χριστοδούλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣΠ, Κούλλης Παύλου και Κρίστης Θεοφίλου είναι και μέλη στο Δ.Σ. του «Γκολ στη Ζωή».

Ο Πρόεδρος του «Γκολ στη ζωή» Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δήλωσε στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΠ: «Ο ΠΑΣΠ και το «Γκολ στη Ζωή» συνδέονται άμεσα. Η συνεργασία μας με τον ΠΑΣΠ, είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένη» και συνέχισε παραθέτοντας τους άμεσους στόχους του Οργανισμού:

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα στηρίξει τα σχολεία της Κύπρου ξεκινώντας από τη σχολική χρονιά 2017-18 .Συγκεκριμένα:

 

  • Θα στηρίξει τις σχολικές μονάδες ειδικής εκπαίδευσης της Μέσης Εκπαίδευσης
  • Θα παραχωρήσει χορηγία σε επίλεκτο μαθητή του οποίου η επιλογή θα γίνεται πάντα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
  • Θα συμμετέχει σε δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με θέμα «πρόληψη της βίας και παραβατικότητας στον αθλητισμό»
  • Οι ποδοσφαιριστές θα παρέχουν συναισθηματική στήριξη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.

 

Παράλληλα ένας από τους άμεσους στόχους είναι η στήριξη της Παιδογκολογικής και Παιδιατρικής πτέρυγας του Μακάριου Νοσοκομείου με οικονομική στήριξη και όχι μόνο των παιδιών που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο.

Θυμίζουμε ότι τα PASP FOOTBALL AWARDS 2016/17 που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη 11 Μαΐου ήταν αφιερωμένα στο «Γκολ στη Ζωή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ