Ο ΠΑ.Σ.Π. θα τιμήσει τον Βαλεντίνο Σιέλη για ένα «γκολ-ζωής»

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, Βαλεντίνος Σιέλης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (26/04) στο Τσίρειο στάδιο, μεταξύ της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης.

Χωρίς υπερβολή έσωσε από τα χειρότερα τον Σέρβο επιθετικό της Λεμεσιανής ομάδας, ¶ντριγια Καλουντζέροβιτς.

Στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης όλοι πάγωσαν διαπιστώνοντας ότι ο Καλουντζέροβιτς μετά τη βίαιη πτώση του στο χορτάρι κατάπιε τη γλώσσα του. Ευτυχώς ο Βαλεντίνος Σιέλης διατήρησε τη ψυχραιμία του, έσπευσε προς τον συνάδελφο του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να επανακτήσει τις αισθήσεις του και να διακομιστεί εσπευσμένα για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική, όπου ευτυχώς τα νέα ήταν ευχάριστα.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑ.Σ.Π. λοιπόν θα ήταν να τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης για αυτή την αξιοζήλευτη ενέργεια. Κι αυτό ακριβώς θα κάνει στις 5 Μαΐου.

Κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, θα τιμηθούν οι σκόρερ των καλύτερων τερμάτων της σεζόν, ενώ θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το καλύτερο γκολ της χρονιάς! Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αδράξουμε την ευκαιρία και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε έναν παίκτη που σημείωσε ένα ξεχωριστό «γκολ ζωής».

Σημειώνεται ότι η Cytavision θα καλύψει τηλεοπτικά και θα φιλοξενήσει την όλη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ