Ο ΠΑ.Σ.Π. στο Δ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου

Σε πλήρη εξέλιξη η εκστρατεία του ΠΑ.Σ.Π. με στόχο τη δημιουργία σωστής αθλητικής παιδείας.

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου βρέθηκε στο Δ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου την Τρίτη (18/11) και έστειλε τα σωστά μηνύματα στα παιδιά, κατά των αρνητικών φαινομένων στο ποδόσφαιρο.

Αυτό που μας ικανοποίησε πλήρως από την εκεί παρουσία μας ήταν ότι τα παιδιά έδειχναν με τη γενική τους στάση να παίρνουν τα σωστά μηνύματα. ‘Ακουσαν με προσοχή τα όσα είχαν να τους πουν οι πρωταγωνιστές της στρογγυλής θεάς, υπέβαλαν ερωτήσεις και γενικώς τήρησαν ώριμη στάση σε σχέση με αρνητικά φαινόμενα που μαστίζουν το ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση τον αθλητισμό.

Στην εκδήλωση, από πλευράς ΠΑ.Σ.Π., συμμετείχαν ο πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης, το διοικητικό στέλεχός του Συνδέσμου και ποδοσφαιριστής του Ερμή Στέλιος Δημητρίου, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Περαιώς και νυν παίκτης του Ερμή, Γιάννης Ταραλίδης, αλλά και τρία ξεχωριστά πρόσωπα.

Ο λόγος για τα στελέχη της γυναικείας ομάδας, Apollon Ladies. Με την παρουσία τους οι Ελένη Τύμβιου (υπεύθυνη ομάδας και για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑ.Σ.Π.), Λουκρητία Χρυσοστόμου και Δανάη – Ελένη Σιδηρά (ποδοσφαιρίστριες) έδωσαν άλλο χρώμα στην εκδήλωση. Κυρίως, όμως, έστειλαν το μήνυμα ότι και οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά στο ποδόσφαιρο και ότι δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ