Ο ΠΑ.Σ.Π. στην έκθεση The Carlsberg Football Experience με ιστορικές φανέλες Κύπριων άσων, του Πουγι

Ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετέχει ενεργά στην ψυχαγωγική – εκπαιδευτική ποδοσφαιρική έκθεση «Celebrate Football – The Carlsberg Football Experience».

Ο Σύνδεσμος μετά από πρόσκληση που δέχθηκε «έστησε» το περίπτερό του και φρόντισε να εξασφαλίσει ιστορικές φανέλες!

Συγκεκριμένα, αυτός που θα μας επισκεφτεί στο χώρο του Annex 3 στο εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus, θα δει από κοντά φανέλες που φόρεσαν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Μάριος Χριστοδούλου, ο Γιώργος Μερκής, ο Μαρίνος Σατσιάς, ο Νίκος Παναγιώτου και ο Γιάννης Οκκάς, αλλά και μεγάλα ονόματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως είναι οι Λουίς Φίγκο και Κάρλες Πουγιόλ.

Η έκθεση γενικά προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους… ιστοριοδίφες του ποδοσφαιρικού χώρου. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει 3000 αυθεντικά, συλλεκτικά και ποδοσφαιρικά αντικείμενα. Ο διοργανωτής του «Celebrate Football – The Carlsberg Football Experience» Γιώργος Ζαννέτος ανέφερε στα εγκαίνια (24/04) ότι ο χώρος που φιλοξενούνται τα εκθέματα καταλαμβάνει εμβαδόν 1100 τετραγωνικών μέτρων και ο μέσος όρος που χρειάζεται κάποιος για να την απολαύσει είναι 75 λεπτά.

Η έκθεση, που θα μας βάλει για τα καλά στο κλίμα του Μουντιάλ 2014, θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουνίου, ενώ εκεί υπάρχουν συνοδοί/ξεναγοί που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα εκθέματα στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης με τον πασίγνωστο Οσβάλντο Αρντίλες, ο οποίος το 1978 πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Αργεντινής και ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα εγκαίνια (24 Απριλίου).

* Φωτογραφίες από τα εγκαίνια μπορείτε να δείτε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.698233696899910.1073741939.264721970251087&type=1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ