Ο ΠΑ.Σ.Π. στην εκδήλωση του Charity Idols για τη σεζόν 2022/23

Το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουνίου 2023, το Charity Idols Κύπρου πραγματοποίησε εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν 2022 – 2023. Στην εκδήλωση εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου και πρεσβευτής του Charity Idols, Γιώργος Μερκής και ο λειτουργός του ΠΑ.Σ.Π. και υπεύθυνος επικοινωνίας του Charity Idols, Λοΐζος Χρυσοστόμου.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του Charity Idols στην Κύπρο, ο ΠΑ.Σ.Π. είναι συμπαραστάτης του και αισθάνεται υπερηφάνεια βλέποντας το φιλανθρωπικό του έργο να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Σε κάθε αντικείμενο που προσφέρει ή εξασφαλίζει ο ΠΑ.Σ.Π., για φιλανθρωπική δημοπρασία στην πλατφόρμα charityidols.com, αντικατοπτρίζεται η αλληλεγγύη και η προσφορά των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών προς την κοινωνία, τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη φετινή σεζόν μέσω του Charity Idols Κύπρου, θα έχουν δημοπρατηθεί 236 αντικείμενα, ενώ μέχρι στιγμής συλλέχθηκε το ποσό των €29,000, το οποίο διατέθηκε για τη στήριξη μεμονωμένων συνανθρώπων μας που αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας αλλά και για τη στήριξη άλλων φιλανθρωπικών οργανισμών στην Κύπρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ