Ο ΠΑ.Σ.Π. στη νέα εποχή!

Πλούσιες εμπειρίες και περισσότερη γνώση απέκτησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στο συνέδριο Player IQ Tech το οποίο διοργάνωσε η FIFPRO στο Τελ Αβίβ από τις 18 μέχρι τις 20 Απριλίου. Στόχος του συνεδρίου ήταν να ενισχύσει τις ικανότητες των συνδέσμων, μελών της FIFPRO, ως προς τη διαχείριση της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά το Player IQ αποτελεί μία πρόκληση για το μέλλον για συνδέσμους που επιδιώκουν να εκσυγχρονιστούν και να βαδίσουν στη νέα εποχή. Το συνέδριο απευθυνόταν στα μεγαλύτερα συνδικαλιστικά όργανα ποδοσφαιριστών του κόσμου και ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε λόγω της θέσης που κατέχει στο διοικητικό συμβούλιο της FIFPRO Europe ο Σπύρος Νεοφυτίδης.

Με τη συμμετοχή στο συνέδριο κορυφαίων εμπειρογνωμόνων που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου, ο ΠΑ.Σ.Π. εμπλούτισε τις γνώσεις του για διάφορα θέματα και απέκτησε τα εφόδια για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τα νέα εργαλεία της σύγχρονης εποχής. Το συνέδριο στο Ισραήλ ήταν το πρώτο από μία σειρά συνεδριών που θα ακολουθήσουν, στα οποία θα αναπτυχθούν επιμέρους θέματα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον αθλητισμό.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. συνάντησε στο συνέδριο τον Ούρκο Πάρντο ο οποίος, εκπροσωπώντας την εταιρία του, παρουσίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκγύμνασης των τερματοφυλάκων ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με μέλη του Ισραηλινού Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ