Ο ΠΑ.Σ.Π. στη Γενική Συνέλευση του Charity Idols

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024, η Γενική Συνέλευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Charity Idols Κύπρου. Στη συνέλευση παρουσιάστηκαν οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του 2023, έτος κατά το οποίο προσφέρθηκε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ σε κοινωφελούς σκοπούς, φιλανθρωπικά σωματεία και μεμονωμένα άτομα, ενήλικες και παιδιά που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Στη Γενική Συνέλευση ήταν και το νέο μέλος του σωματείου, ο παλαίμαχος άσος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Jozef Kožlej! Ο πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Κούρρης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύτιμη στήριξη των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιρικών ομάδων, μέσω της προσφοράς φανελών προς δημοπρασία, που είναι ζωτικής σημασίας για το φιλανθρωπικό έργο του Charity Idols.

Το παρών τους εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. έδωσαν ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος είναι και πρεσβευτής του Charity Idols Κύπρου και οι Σπύρος Νεοφυτίδης και Λοΐζος Χρυσοστόμου, ιδρυτικά μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου.

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο «Η Λύση» στη Χοιροκοιτία, όπου πέραν των μελών ήταν καλεσμένοι οι συνεργάτες και οι εθελοντές και χορηγοί του σωματείου τους οποίους ευχαρίστησαν όλα τα μέλη: Stoiximan, ΡΟΤΣΑΣ & ΣΙΑ, McDonalds, Pizza Hut, Ocean Basket, ΣΠΟΡ FM, The Studio 22, Escape Hotel Palaichori, Λοΐζος Πικής και Σοφία Γεωργίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ