Ο ΠΑ.Σ.Π. σε σεμινάριο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της ΠΟΑΠ

Ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την περασμένη Τετάρτη, με θέμα τη διατροφή και τη σημασία που έχει για έναν ποδοσφαιριστή η μόρφωση.

Στο σεμινάριο ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας, Σπύρος Νεοφυτίδης, είχε την ευκαιρία να αναλύσει σε παίκτες ακαδημιών και στους γονείς τους πόσο σημαντικό είναι να είναι έτοιμοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για μια δεύτερη καριέρα μετά το… κρέμασμα των παπουτσιών. Πληροφόρησε, μάλιστα, τους παρευρισκόμενους για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΠΑ.Σ.Π.

Την σημασία που έχουν οι σπουδές για τους ποδοσφαιριστές υπερτόνισαν και τα μέλη του Συνδέσμου μας Χάρης Κυριάκου (Ομόνοια) και Γιάννης Χατζηβασίλης (Εθνικός Άχνας).

Ο πρώτος σπουδάζει Accounting Fnance, ενώ ο δεύτερος Πολιτικός Μηχανικός. Κατά συνέπεια, ήταν οι πιο κατάλληλοι για να μιλήσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, για τη σημαντικότητα να αποκτά ένας ποδοσφαιριστής ακαδημαϊκά προσόντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ