Ο ΠΑ.Σ.Π. δίπλα στην Κίτρινη Γραμμή με.. Messi & Berger!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα στηρίξει και φέτος την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» στην Χριστουγεννιάτικη της εκστρατεία, ώστε να λάβουν οικογένειες και συνάνθρωποι μας, είδη πρώτης ανάγκης για την περίοδο των εορτών.

Ο ΠΑ.Σ.Π. μεταξύ άλλων για την ενίσχυση της Κίτρινης Γραμμής θα δωρίσει προς δημοπρασία δύο φανέλες ανεκτίμητης αξίας, τις οποίες έλαβε από την FIFPRO και τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών της Τσεχίας τους οποίους και ευχαριστούμε:

  • Επίσημη ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ φανέλα LIONEL MESSI (Barcelona FC) από τη σεζόν 2015-16 στην οποία ο Αργεντινός παγκόσμιος σταρ κατέκτησε La Liga, Copa del Rey, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup!
  • Επίσημη ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ φανέλα από το EURO 2000 του πρώην άσου της Liverpool PATRIK BERGER με την Εθνική Τσεχίας! O Berger έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στη Liverpool για 7 χρόνια (1996–2003) κατακτώντας 4 τίτλους (UEFA Cup, FA Cup, League Cup, Charity Shield), ενώ έχει επίσης κατακτήσει με τη φανέλα της Borussia Dortmund το πρωτάθλημα Γερμανίας (Bundesliga 1995–96) και το DFB Supercup (1995).

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα του Charity Idols και θα τις θέσει σε φιλανθρωπική δημοπρασία στις 20 και 27 Δεκεμβρίου 2021 αντίστοιχα. Το charityidols.com επισκέπτονται φίλαθλοι από Κύπρο, Ελλάδα και ανά το παγκόσμιο έτσι δίνεται η ευκαιρία σε χιλιάδες άτομα να λάβουν μέρος στις διαδικτυακές φιλανθρωπικές δημοπρασίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ