Ο Καλός προωθεί το FIFPro Online Academy για λογαριασμό της Παγκόσμιας Ένωσης (pics&vid)

Το μέλος του ΠΑ.Σ.Π. Χρυσόστομος Καλός, επιλέγηκε από τη FIFPro μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές για να προωθήσει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, «FIFPro Online Academy».

Ο Καλός, ο οποίος ανήκει στη φουρνιά των πρώτων αποφοίτων του προγράμματος (έξι άτομα), συμμετέχει σε video που ετοίμασε η Παγκόσμια Ένωση για να αναδείξει τις θετικές πτυχές αυτού του προγράμματος, ενώ σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της FIFPro προβάλλονται και δηλώσεις του.

Το μέλος του Συνδέσμου μας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό που κάνει ξεχωριστό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα FIFPro Online Academy είναι ότι τα μαθήματα γίνονται μέσω διαδικτύου, ούτως ώστε να μπορείς να σπουδάζεις οποιαδήποτε στιγμή στην εβδομάδα. Μπορείς να διαλέξεις ποιά μέρα θέλεις να παρακολουθήσεις μάθημα, ποιά ώρα, νύχτα ή μέρα».

Εξάλλου, στο video ο Χρυσόστομος μιλάει για το γεγονός ότι από τα 23 του άρχισε να σκέφτεται τι θα κάνει στη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο και κατέληξε στο πρόγραμμα διεύθυνσης αθλητισμού της FIFPro.

«Ελπίζω να βρω δουλειά στη βιομηχανία ποδοσφαίρου, σε ομάδα ή σε ποδοσφαιρική ομοσπονδία» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Στις 18 Φεβρουαρίου ο Καλός πήρε το πτυχίο μαζί με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές. Συμμετείχε μέσω του ΠΑ.Σ.Π. στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το 2013, και μάλιστα ήταν ο μοναδικός φοιτητής (απ΄ όσους αποφοίτησαν) που μπήκε κατευθείαν στο 5ο εξάμηνο, αφού αναγνωρίστηκαν τα μαθήματα που ήδη είχε κάνει σε ανώτατη εκπαιδευτική σχολή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ