Ο Ιωάννου συμμετείχε στις αξιολογήσεις για υποτροφίες με σπασμένο χέρι (vid)

Η συμμετοχή του μέσου της Πάφος FC, Ανδρέα Ιωάννου, στις αξιολογήσεις παικτών-μελών του ΠΑ.Σ.Π. για απόκτηση υποτροφιών σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, αποτελεί δικαίωση για τον Σύνδεσμο.

Ο νεαρός παίκτης του ενοποιημένου συλλόγου της Πάφου μετέβη στο FORUM την Τρίτη (14/04) με στόχο να αξιολογηθεί για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έχοντας το χέρι του σπασμένο, τοποθετημένο στον νάρθηκα. Ο Ιωάννου, που έκανε εργομετρικές εξετάσεις και άλλες ασκήσεις, συμμετείχε και σε ένα από τα διτέρματα που έγιναν, πετυχαίνοντας γκολ με τεχνικό σουτ από μακρινή απόσταση.

Το ρίσκο που πήρε ο Ιωάννου, καταδεικνύει και την επιτυχία του εγχειρήματος του ΠΑ.Σ.Π. με στόχο την ακαδημαϊκή επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών-μελών του.

Ταυτόχρονα, δείχνει ότι οι συμφωνίες του Συνδέσμου με εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δείχνουν να εμπέδωσαν το μήνυμα της εκστρατείας του Συνδέσμου περί διπλής καριέρας.

Οι αξιολογήσεις της Τρίτης σημείωσαν επιτυχία, καθώς σ΄ αυτές συμμετείχαν πέραν των 35 υποψηφίων. Τα παιδιά με βάση την αξιολόγηση των ποδοσφαιρικών τους προσόντων από τους ειδικούς της εταιρείας Pass For Soccer και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, αλλά και τις επιδόσεις τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, θα εξασφαλίσουν υποτροφίες για σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Την Τετάρτη (15/04) ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν οι αξιολογήσεις για ποδοσφαιριστές-μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ