Ο Δρ. Μιχαηλίδης (UCLan Cyprus) Επιστημονικός Συνεργάτης του ΠΑ.Σ.Π.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (Π.Α.Σ.Π.) ανανέωσαν το μεταξύ τους Μνημόνιο Συνεργασίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του Δρ. Μάρκου Μιχαηλίδη, Ακαδημαϊκού του Πανεπιστημίου και Υπεύθυνου του Προγράμματος Sport and Exercise Science, ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Επιτροπή του Συνδέσμου.

Πέραν της τιμητικής αυτής συμμετοχής του Δρ. Μιχαηλίδη στην Επιτροπή, η ανανέωση του Μνημονίου παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και του Π.Α.Σ.Π. στους τομείς της Διδασκαλίας, της Έρευνας, της Εκπαίδευσης, της Επιστήμης και του Αθλητισμού. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπέγραψε ο Πρύτανης, Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής, στην παρουσία των Ακαδημαϊκών Δρ. Μάρκου Μιχαηλίδη και Δρ. Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ενώ εκ μέρους του Π.Α.Σ.Π. υπέγραψε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Σπύρος Νεοφυτίδης.

Κατά την υπογραφή, ο Πρύτανης ευχαρίστησε τον Π.Α.Σ.Π. για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την δέσμευσή του για διεύρυνσή της σε όλους τους τομείς. Ο κος Νεοφυτίδης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της μόρφωσης των Ποδοσφαιριστών και στην ανάπτυξη και βελτίωση της συνεργασίας των δύο συμβαλλομένων. Ευχαρίστησε τόσο τον Δρ. Μιχαηλίδη όσο και το Πανεπιστήμιο για την αποδοχή της προσθήκης του Δρ. Μιχαηλίδη στην Επιτροπή του Π.Α.Σ.Π. ως Επιστημονικού Συνεργάτη, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι «Το μέλλον μας ανήκει. Με θέληση και συνεργασία θα το κατακτήσουμε.»

Ο Δρ. Μιχαηλίδης με τη σειρά του δήλωσε την επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και του Πανεπιστημίου για μακρόχρονη και πολυδιάστατη στήριξη του Π.Α.Σ.Π. και των ποδοσφαιριστών. Παρέχουμε, όπως δήλωσε, τόσο τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου προς αυτόν τον σκοπό, όσο και την έρευνα και το ίδιο το προσωπικό. «Στόχος η βελτίωση του εργασιακού κλίματος των ποδοσφαιριστών αλλά και γενικότερα της ποιότητας της δουλειάς.»

Τέλος ο Δρ. Αναγνωστόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για αυτή τη συνεργασία και έκανε έμφαση στην προσπάθεια για νέο στρατηγικό σχεδιασμό και την εμπλοκή του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, καθώς και άλλων συνεργατών του Π.Α.Σ.Π. σε αυτό.

– Δελτίο Τύπου UCLan –

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ