Ντίκσον στο protathlima.com: «Νιώθω σαν να δουλεύω στην Αγγλία… πρέπει να πιεστώ» (pics&video)

Έγινε η βράβευση του Κρις Ντίκσον από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 10ης αγωνιστικής.

Το protathlima.com ήταν εκεί στην βράβευση του Κρις Ντίκσον για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής. Ο Άγγλος επιθετικός συνομίλησε μαζί μας και μας είπε πως το σκέφτηκε εκείνη την στιγμή και πέτυχε αυτό το εκπληκτικό τέρμα. Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, αλλά και στους δικούς του.

Συγχαρητήρια Κρις για τον εκπληκτικό γκολ που πέτυχες. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον κόσμο που σε ψήφισε;

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ίσως να ήταν το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και μένα φυσικά είναι ένα ωραίο γκολ αλλά δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς αλλά θα έρθουν τα νικητήρια τέρματα, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι».

Πέτυχες έναν απίστευτο τέρμα. Ένα τέρμα που ίσως να ήταν το κορυφαίο για την φετινή χρονιά. Αλήθεια πως στο σκέφτηκες εκείνη την στιγμή, που πήρες την μπάλα;

«Για μένα λειτουργεί περισσότερο σαν ένστικτο. Εκείνη την στιγμή μου δίνεται η ευκαιρία και εντελώς αυθόρμητα έκανα αυτό το σουτ και ευτυχώς για μένα η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα».

«Νιώθω τυχερός που κάθε φορά που έχω τέτοια ευκαιρία σκοράρω υπέρ της ομάδας μου. Το συγκεκριμένο τέρμα ίσως να είναι το καλύτερο της χρονιάς».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για τον νέο σας προπονητή;

 

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος, νιώθω σαν να δουλεύω στην Αγγλία, η ένταση στις προπονήσεις είναι πολύ δυνατή. Ο επαγγελματισμός έχει αυξήθηκε και όλοι μπορούμε να νιώσουμε το ωραίο περιβάλλον που υπάρχει».

 

«Αυτό οφείλεται στον νέο μας προπονητή που μας έφερε νέες ιδέες και τον επαγγελματισμό του».

 

Κάποιο σχόλιο για τους προσωπικούς σου στόχους αλλά και της ομάδας σου;

 

«Οι στόχοι της ομάδας μου φυσικά είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Για μένα αισθάνομαι πως είμαι λίγο πίσω από τους προσωπικούς μου στόχους. Θα πρέπει να πιεστώ παραπάνω , είμαι σίγουρος πως τώρα με τον νέο τεχνικό που έχουμε θα ανεβώ περισσότερο και θα είμαι ο εαυτός μου. Όπως και η ομάδα μου φυσικά».

 

Πως σου φαίνεται ο θεσμός του SUPERFOODS-ΠΑΣΠ;

«Είναι καταπληκτικό, μόλις με ενημέρωσαν πως θα βραβευτώ είχα χαρεί πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό και φυσικά τον κόσμο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ