Ντε Βινσέντι: «Αυτό κόντρα στην Α.Ε. Κουκλιών θα είναι το μεγαλύτερο λάθος…»

Ακόμη το φίλαθλο κοινό δεν είδε τον πραγματικό Τόμας Ντε Βινσέντι. Αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα βγαίνει από τα όσα είπε ο άσος του ΑΠΟΕΛ στην κάμερα του ΠΑ.Σ.Π. μιλώντας για τη βράβευσή του στο πλαίσιο του διαγωνισμού Top Goal Holland&Barrett για την 21η αγωνιστική.

«Ασφαλώς και μπορώ να προσφέρω περισσότερα και πρέπει να το κάνω» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Αργεντινού άσου.

Ο 25χρονος άσος μίλησε και για το μέλλον του (ως γνωστόν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για ακόμη δυο χρόνια), ενώ είπε και τι θα πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι του με την Α.Ε. Κουκλιών.

Ο Ντε Βινσέντι μίλησε στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. για τα ακόλουθα θέματα:

Το γκολ του κόντρα στον Απόλλωνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το τέρμα σημαίνει τρεις βαθμούς πολύ σημαντικούς για μας και μας βοήθησε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα».

Η αγωνιστική του παρουσία: «Ασφαλώς και μπορώ να προσφέρω περισσότερα και πρέπει να το κάνω. Η ομάδα και οι άνθρωποι που με έφεραν εδώ πιστεύουν σε μένα και πιστεύω μπορώ και θα προσφέρω περισσότερα στην ομάδα και δουλεύω γι΄ αυτό».

Ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς: «Οι προθέσεις μου είναι να γίνει το καλύτερο για όλους. Είμαι πολύ άνετα εδώ, η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη, το πρωτάθλημα σε καλό επίπεδο, εκπληκτικοί οι άνθρωποι και η πόλη και όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι πολύ βολικά. Το μυαλό μου είναι πώς θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα και ό,τι γίνει μετά δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον ΑΠΟΕΛ ή εμένα. Θα δούμε τι θα γίνει. Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο (με τον Ολυμπιακό Πειραιώς), αλλά την ίδια στιγμή θέλω και να μείνω εδώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει και εύχομαι να συμβεί το καλύτερο για όλους».

Ο αγώνας με την Α.Ε. Κουκλιών: «Θα είναι δύσκολο όπως όλα τα παιχνίδια. Αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο, γιατί θα πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να πάμε εκεί για να νικήσουμε, να είμαστε σοβαροί και να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς».

Το video της συνέντευξης και οι φωτογραφίες από τη βράβευση στο λογαριασμό του ΠΑ.Σ.Π. στο FACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ