Νίκος Μελίσσας: «Δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας»

Ο Νίκος Μελίσσας παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 19ης Αγωνιστικής. Παράλληλα ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας δήλωσε:

«Νοιώθω πολύ χαρούμενος και εκτιμώ τον κάθε φίλαθλο που με ψήφισε. Καθημερινά δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μου, τον Χρήστος Γιούκβιετ, υπάρχει υγιής, δυνατός ανταγωνισμός με τον Τάσο Κίσσα και αυτό με κάνει καλύτερο καθημερινά. Είναι αφιερωμένο στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας και σε όσους καθημερινά βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.»

Περίμενες αυτή την καλή πορεία της ομάδας, ερχόμενος στη Σαλαμίνα το καλοκαίρι;
«Έχουμε δουλέψει πολύ με τους προπονητές από το καλοκαίρι, δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα και δίψα ώστε να συνεχίσουμε γιατί έχει πολλούς αγώνες ακόμα το πρωτάθλημα και το κύπελλο.»

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα;
«Ναι, είναι ένα αμφίρροπο θεαματικό πρωτάθλημα και βλέπουμε ότι είναι πολλές οι ομάδες που ανταγωνίζονται για την κατάκτηση του. Θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και η ομάδα που θα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και θα αντέξει την πίεση θα το κατακτήσει.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ