Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 20ης Αγωνιστικής έλαβε ο Νικόλας Εγγλέζου. Λαμβάνοντας το βραβείο Stoiximan Top Goal ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης δήλωσε τα ακόλουθα στον ΠΑ.Σ.Π.:

Πως νιώθεις για το συγκεκριμένο βραβείο;
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, να πετύχω το πρώτο μου γκολ με την Ανόρθωση. Μάλιστα το συγκεκριμένο γκολ εναντίων της Σαλαμίνας ήταν και πολύ όμορφο. Είμαι ευτυχισμένος που βοήθησα και την ομάδα μου να κερδίσει.

Σε πoιο πρόσωπο αφιερώνεις το βραβείο;
Επειδή πρόσφατα έγινα χαζομπαμπάς ας μου το επιτρέψουν όλοι να το αφιερώσω στη μικρή μου κόρη!

Πως είναι μέχρι στιγμής η πρώτη σου χρονιά στην Ανόρθωση;
Τόσο εγώ όσο και όλοι στην ομάδα ελπίζαμε ότι η χρονιά θα ήταν καλύτερη. Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε έτσι. Φυσικά το γεγονός πως πλέον αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ανόρθωσης με κάνει να αισθάνομαι φανταστικά. Πρέπει όμως πλέον όλοι στην ομάδα να βρούμε τον τρόπο και τον σχεδιασμό για να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που το επιβάλει η ιστορία της.

Τι λοιπόν πιστεύεις θα φέρει για εσένα η νέα χρονιά;
Μέχρι στιγμής έχω πάρει παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Πρέπει να συνεχίζω να ανεβαίνω καθημερινά ώστε να καταφέρω να διεκδικήσω μια θέση στη βασική ενδεκάδα τη νέα χρονιά και να καθιερωθώ.

Έχετε επηρεαστεί με τα γεγονότα που συνέβηκαν τον τελευταίο καιρό;
Τα προβλήματα σίγουρα επηρεάζουν όμως ένας επαγγελματίας πρέπει να βάζει το κάθε πρόβλημα σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει όλοι μας να κοιτάμε πως θα γίνουμε καλύτεροι αγωνιστικά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.