Ο Νεόφυτος Μιχαήλ παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε παράλληλα:

«Σας ευχαριστώ για το βραβείο όπως και τον κόσμο που ψήφισε. Αισθάνομαι χαρούμενος πάντα όταν βοηθώ την ομάδα, ιδιαίτερα όταν οι αποκρούσεις μου συνοδεύονται και με ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κι ελπίζω βοηθώντας την ομάδα μου να έρθουν κι άλλα βραβεία».

Επέστρεψες στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις.
«Εγώ είμαι πάντα έτοιμος όποτε με χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής. Η μοίρα του τερματοφύλακα αυτή είναι. Ένας τραυματισμός, μια κάρτα, ένα κακό παιχνίδι μπορεί να επιφέρει αλλαγές στη θέση του τερματοφύλακα. Εγώ οφείλω πάντα να δουλεύω σκληρά και να είμαι έτοιμος για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Πως βλέπεις το φετινό Πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας;
«Το είχαμε πει από την αρχή ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια όπως και στα δικά μας με μεγάλους αντιπάλους. Τώρα παλεύουμε για την εξάδα και την Παρασκευή έχουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Με νίκη μπαίνουμε εξάδα που ήταν ο στόχος από την αρχή. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα από την οποία δεχθήκαμε στον πρώτο γύρο μια οδυνηρή ήττα, η οποία ήταν η αρχή ενός κακού διαστήματος που είχαμε. Για αυτό πρέπει αυτή τη φορά να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κυνηγήσουμε την νίκη ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».