Νεοφυτίδης: «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ! Επαγγελματικές ομάδες με 6 μήνες λειτουργία και συμβόλαια €50»

Την μακράν νεκρή αγωνιστική περίοδο για τους ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγοριών στην Κύπρο, θέτει ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π.

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, παρέλαβε το έπαθλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, Αντριάν Μαριάν Πατουλέα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός απουσίαζε στην πατρίδα του και ζήτησε από τον κ. Νεοφυτίδη να τον αντιπροσωπεύσει. Κι ο λόγος που έλειπε ήταν ότι είχε ολοκληρωθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα το πρωτάθλημα της Β΄  κατηγορίας και δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας, λοιπόν, με σχετική δημοσίευσή του στο facebook θίγει το θέμα της απραξίας των ποδοσφαιριστών στις μικρές κατηγορίες.

Γράφει μεταξύ άλλων: «Ο ποδοσφαιριστής αναγκαστικά απουσίαζε λόγω του ότι οι υποχρεώσεις του τέλειωσαν εδώ και δυο μήνες αφού το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας διαρκεί μόλις 8 μήνες, με αποτέλεσμα να έχουμε μια μεταβατική περίοδο τουλάχιστον 5 μηνών για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό για όσους έχουν σπουδάσει αθλητικες επιστήμες, για όσους έχουν περάσει από την σχολή προπονητών της ΚΟΠ και για όσους έχουν τελειώσει διοίκηση ομάδων, αθλητική διεύθυνση κλπ είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ