Νέα μεγάλη προσφορά της InStat Scout στα μέλη του ΠΑΣΠ!

Οι ποδοσφαιριστές Α’ Κατηγορίας ξεκίνησαν να λαμβάνουν μέσω email την δωρεάν ετήσια συνδρομή για το δικό τους προφίλ στην διαδικτυακή πλατφόρμα instatscout.com, αξίας €300! Η συνδρομή αυτή θα τους παρέχει πρόσβαση στο δικό τους προφίλ ώστε να βλέπουν τα δικά τους στατιστικά, γηπεδικές αναλύσεις και βίντεο. Όπως και κάποια στατιστικά των άλλων ποδοσφαιριστών. Επίσης μετά από κάθε παιχνίδι που αγωνίζονται θα τους αποστέλλεται η προσωπική τους έκθεση με τα στατιστικά τους.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑ.Σ.Π., που δεν αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία, λαμβάνουν μια μηνιαία συνδρομή GOLD PACK – Full Access η οποία δίνει πρόσβαση στα προφίλ, στατιστικά, γηπεδικές αναλύσεις και βίντεο όλων των ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο! Αυτό το πακέτο είναι αξίας €5000 τον χρόνο.

Ενδιάμεσα των 2 πιο πάνω ετήσιων πακέτων (πακέτο ατομικού προφίλ – €300, πακέτο GOLD PACK Full Access – €5000) υπάρχει και το πακέτο SILVER PACK το οποίο κοστίζει €1500 και δίνει πλήρη πρόσβαση στα προφίλ όλων των ποδοσφαιριστών του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Φυσικά εάν ο κάτοχος του SILVER PACK είναι ενεργός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται και σε Ευρωπαϊκό Όμιλο θα έχει πλήρη πρόσβαση και στα προφίλ όλων των ποδοσφαιριστών του Ευρωπαϊκού Θεσμού στον οποίο συμμετέχει.

Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ INSTAT SCOUT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ:

Αφού το μέλος του ΠΑ.Σ.Π. λάβει το email ενεργοποίησης της δωρεάν προσφοράς της InStat Scout (Ετήσια ή μηνιαία ανάλογα) θα έχει το δικαίωμα εάν θέλει να αναβαθμίσει τη συνδρομή του σε SILVER PACK.

Το ετήσιο κόστος του SILVER PACK είναι €1500 αλλά τα μέλη μας μπορούν να το έχουν στην προνομιακή τιμή των €1000.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πιο πάνω προσφορά, μπορούν να επικοινωνήσουν με email στον πιο κάτω εκπρόσωπο της InStat και να την ζητήσουν:

Dott. Alexander Burduja
Ιnternational Department InStat Ltd
Tel.: +7 (968) 921 35 77

Email: alexander.burduja@instatsport.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ