Μπεμπέ και ΠΑ.Σ.Π. σε κοινή συνέντευξη Τύπου με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (18/02)

To Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) ανακοινώνουν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 11:30 τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας τους σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα εκπροσωπηθεί στη συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρό του Σπύρο Νεοφυτίδη, αλλά και το πιο κατάλληλο άτομο για να μιλήσει γι΄ αυτή τη συνεργασία, τον Λουτσιάνο Μπεμπέ.

Ο άσος της ΑΕΛ μέσω του προγράμματος, σπούδασε διεύθυνση αθλητισμού και είναι σε θέση να ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τα κέρδη αυτής της συμφωνίας.

Η συνεργασία, η οποία επισφραγίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών, αφορά κυρίως στην παροχή υποτροφιών από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε μέλη του ΠΑΣΠ για εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το πανεπιστήμιο, στη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων σε θέματα αθλητισμού, αλλά και στην εκπόνηση κοινών ερευνητικών προγραμμάτων σε θέματα σχετικά με το αθλητισμό γενικότερα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα.

Επιπρόσθετα, η συνεργασία αυτή έχει επεκταθεί και στη συμμετοχή των μελών του ΠΑ.Σ.Π. στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με την Real Madrid International Professional School.

Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:30 το πρωί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη συνεδριακή αίθουσα ΩΜΕΓΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ