Μόσε Οχαγιόν: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι φέτος»

Ο Μόσε Οχαγιόν κληθείς να μιλήσει στην κάμερα του ΠΑ.Σ.Π. μετά τη βράβευσή του για τη διάκρισή του στο πλαίσιο του διαγωνισμού Top Goal Holland&Barrett, απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβάλαμε. Μάλιστα, μέσα από τις απαντήσεις του ένας δημοσιογράφος μπορεί να… εντοπίσει και να αναδείξει θέματα. Ωστόσο εμείς κρατούμε κυρίως τη στάση του.

Επαγγελματίας, πρόθυμος να μιλήσει, καλοπροαίρετος, άνθρωπος που σέβεται το ψωμί που τρώει και κυρίως την ομάδα του, την Ανόρθωση.

Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεών του:

* Αναφερόμενος στη βράβευσή του αλλά και στην προβολή του τέρματός του σε όλη την υφήλιο (ήταν ένα από τα καλύτερα της συγκεκριμένης εβδομάδας στο πλαίσιο του διαγωνισμού TV GOLO), δήλωσε πως πάντα δοκίμαζε τέτοια σουτ και μάλιστα σκόραρε ξανά με τέτοιο τρόπο (σ.σ. αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε σε προπόνηση της Λέγκια). Πρόσθεσε ότι δοκιμάζει συχνά να σουτάρει όταν παίζει με την Ανόρθωση και μέχρι στιγμής τα πάει καλά. Εξέφρασε συνάμα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το γκολ του προβλήθηκε παγκοσμίως.

* Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Οχαγιόν παίζει καλύτερα όταν καλείται να δώσει λύσεις από τον πάγκο, παρά όταν αρχίζει έναν αγώνα. Ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί απόλυτα με αυτή τη θέση: «Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξα 90 λεπτά και τα πήγα καλά. Πάντα θέλω να παίζω από την αρχή. Ωστόσο, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

* «Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις από την Ανόρθωση;». Αυτή ήταν μια από τις ερωτήσεις που υποβάλαμε στον Ισραηλινό μέσο της «Κυρίας», λαμβάνοντας υπόψιν το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του. Ο Οχαγιόν ήταν κάθετος απαντώντας σ΄ αυτή την ερώτηση: «Όχι, ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Δεν θέλω να φύγω. Πιστεύω στον εαυτό μου, στο ποδόσφαιρο που παίζω και θέλω να μείνω. Ακούστηκε και πιο παλιά ότι με θέλουν από το Ισραήλ και την Κύπρο, όμως, εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Η δουλειά μου είναι να μιλώ στο γήπεδο».

* Δείχνει να πιστεύει πως η Ανόρθωση μπορεί να διακριθεί: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι φέτος. Μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Οχαγιόν πατώντας ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ