Μηνιαίος διαγωνισμός GOLDEN GLOVE RACE – Ο ΠΑ.Σ.Π. επιβραβεύει τερματοφύλακες

Ο ΠΑΣΠ εγκαινιάζει  φέτος ένα καινούργιο διαγωνισμό για τα μέλη του, τον διαγωνισμό Clean Sheet Award για κάθε μήνα, όπου θα δίνει το δικαίωμα στους νικητές να διεκδικήσουν το βραβείο στο τέλος της χρονιάς, το GOLDEN GLOVE!

Ο κάθε τερματοφύλακας που δεν θα δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα ή αν προτιμάτε θα διατηρεί την εστία του ανέπαφη για περισσότερες αγωνιστικές,  θα  είναι ο νικητής για το μηνιαίο έπαθλο. Ο νικητής του κάθε μήνα θα βραβεύεται από τον ΠΑΣΠ και θα μπορεί φυσικά να διεκδικήσει  το μεγάλο βραβείο που θα είναι για τον τερματοφύλακα που κράτησε περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτός θα ανακηρυχθεί ως ο νικητής του  GOLDEN GLOVE RACE 2016-17.

Σε περίπτωση που υπάρχουν δύο ή περισσότεροι τερματοφύλακες που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους τις ίδιες φορές, τότε θα βραβεύονται και οι δύο.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 21 Αυγούστου και θα τελειώσει την 21η Μαΐου. Θα διαχωριστεί σε 7 απονομές (για κάθε 5 αγωνιστικές , οι πρώτες 6 απονομές και για 6 αγώνες , η τελευταία) περίπου μια απονομή κάθε μήνα και θα κορυφωθεί  με την τελική απονομή του νικητή στο τέλος της χρονιάς.

Θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και γενικά προβολή από τα ΜΜΕ και από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΠ, που θα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα αποτελέσματα. Σχετικός πίνακας της βαθμολογίας θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ. Οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να κάνουν δηλώσεις και θα προβάλλονται και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα υπάρχει αφιέρωμα και στο περιοδικό του ΠΑΣΠ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ