Μερκής, Παναγή και Πεγκλής μιλάνε για το συνταξιοδοτικό σχέδιο αποταμίευσης!

Δύο από τους νυν και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού σχεδίου αποταμίευσης CYPRIA Provident Athletes’ Savings Plan, μίλησαν στο Γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. για το νέο αυτό προϊόν:

Κωνσταντίνος Παναγή
«Το Provident Athletes’ Savings Plan είναι ένα πολύ σημαντικό σχέδιο για εμάς. Όπως ξέρουμε, η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή έχει ημερομηνία λήξης. Και μέσω αυτού του σχεδίου, μπορούμε να νιώθουμε μια ασφάλεια, ότι μέσω του ΠΑ.Σ.Π. έχουμε την ευκαιρία να φυλάξουμε χρήματα για τη μετέπειτα επαγγελματική μας πορεία. Είναι μια σημαντική κίνηση του ΠΑ.Σ.Π. και πιστεύω πολλοί θα ενδιαφερθούν, ξένοι και Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Και με τη σωστή ενημέρωση θα μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να μεταφέρει στους συνάδελφους του τα προνόμια και τις ιδιαιτερότητες του σχεδίου»

Γιώργος Πεγκλής
«Τέτοια σχέδια δυστυχώς δεν υπήρχαν τον καιρό μας. Σταματούσαμε το ποδόσφαιρο και πολλοί έμεναν χωρίς δουλειά και χρήματα. Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, ήθελα να βρω κάπου να επενδύσω τα χρήματα μου. Τώρα αυτή η ευκαιρία δίνεται στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους παλαίμαχους, διότι στο σχέδιο μπορείς να αποταμιεύεις μέχρι τα 65 σου χρόνια. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές θα βρουν μπροστά τους ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα αποτελεί σημαντικό μαξιλάρι για το επόμενο τους βήμα»

Για το σχέδιο αποταμίευσης μίλησε και ο Γιώργος Μερκής ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ:

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να μπορεί να βρει ένα αποταμιευμένο ποσό όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Θα μπορεί να κάνει μια νέα αρχή ή να αντιμετωπίσει πιο ομαλά το τέλος της καριέρας του»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ