Οι κ.κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και Λοΐζος Χατζηδημητρίου συναντήθηκαν με την Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη

Με τη γενική διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018 ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και ο νομικός σύμβουλος του συνδέσμου κ. Λοΐζος Χατζηδημητρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της κα. Παπαμιλτιάδη στο οίκημα του ΚΟΑ στη Λευκωσία, μέσα σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα της Αθλητικής Νομοθεσίας καθώς και τα δικαιώματα των αθλητών. Πρόκειται για δύο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ΠΑ.Σ.Π. και τέθηκαν ενώπιων της κα. Παπαμιλτιάδη από την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου.

Οι κ.κ. Νεοφυτίδης και Χατζηδημητρίου έθεσαν επίσης το θέμα της υποχρεωτικής ασφαλιστικής κάλυψης των αθλητών, ενώ ανέλυσαν στη Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ τα διάφορα επιμορφωτικά προγράμματα που «τρέχει» ο ΠΑ.Σ.Π. Συζητήθηκαν επιπλέον και αρκετά άλλα θέματα που αφορούν τη συνεργασία ανάμεσα στον ΠΑ.Σ.Π. και τον ΚΟΑ.