Μαθαίνουν ελληνικά Μαργκάσα, Μορέιρα και Νίλσον Αντόνιο!

Δυο παίκτες της Ομόνοιας και ένας της Δόξας Κατωκοπιάς θα αρχίσουν να μιλούν ελληνικά. Ο λόγος για τους άσους των πρασίνων Μαργκάσα και Μορέιρα και τον παίκτη των Κατωκοπιτών Νίλσον Αντόνιο.

Το εργαστήρι Ελληνικής γλώσσας «Σημείο Αφετηρίας» σε συνεργασία με τον ΠΑ.Σ.Π έδωσε τρεις υποτροφίες για έναν μήνα μαθημάτων Ελληνικών προκειμένου να κληρωθούν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές μέλη μας που αγωνίζονται σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Δόξα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ λόγω του βεβαρημένου προγράμματος τους σε Κύπρο και Ευρώπη, ζήτησαν όπως λάβουν μέρος σε μεταγενέστερη κλήρωση στο μέλλον.

Έτσι οι τρεις τυχεροί ποδοσφαιριστές απ’ όσους δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση, ήταν οι Ρενάτο Μαργκάσα και Χοσέ Μορέιρα από την Ομόνοια και ο Νίλσον Αντόνιο από τη Δόξα.

Η παραλαβή των υποτροφιών έγινε τη Δευτέρα 08/12 στον πολύ όμορφο χώρο του «Σημείου Αφετηρίας», στην οδό Ηρακλέους στη Παλαιά Λευκωσία (τηλ.: 7000 90 48).

Ευχόμαστε στους τρεις ποδοσφαιριστές να τα πάνε άριστα στην εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας αν και ο Ρενάτο Μαργκάσα έχει το προβάδισμα. Τη Δευτέρα μας εξέπληξε, αφού όχι μόνο μπορεί να μιλάει Ελληνικά αλλά μπορεί με λίγη δυσκολία να διαβάζει επίσης!

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία μας με το «Σημείο Αφετηρίας» δεν σταματάει εδώ αφού όλα τα μέλη μας μπορούν να επωφεληθούν 20% έκπτωση στα γενικά δίδακτρα των Ελληνικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ