Μαρτίνες για το μέλλον του, Ανόρθωση και Ολυμπιακό!

Έγινε η βράβευση του Νίκο Μαρτίνες από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 19ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης μίλησε στην κάμερα του protathlima.com και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Μεγάλης Κυρίας» για τον τίτλο, το μέλλον του στην Λάρνακα αλλά και ποια είναι η φυσική του θέση.

Ποιο μήνυμα θέλεις να δώσεις στους φιλάθλους που σε ψήφισαν;

«Τους ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Ανόρθωσης».

H Ανόρθωση είναι στην 3η θέση, μέχρι που μπορεί να φτάσει; Μπορεί τον τίτλο;

«Πρέπει να τελειώσουμε τους αγώνες σε καλή κατάσταση πριν να αρχίσουν οι αγώνες των πλέι οφ. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι μας και θα πρέπει να πάρουμε την νίκη. Ο αντίπαλος παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να τα καταφέρουμε».

Ο κόσμος της ομάδας θέλει να παραμείνεις στην Ανόρθωση, ποια η γνώμη σου για αυτό;

«Αυτό με ευχαριστεί πολύ που με θέλουν να παραμείνω. Όμως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν.  Προς το παρών είμαι ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Που σου αρέσει να αγωνίζεσαι; Πίσω από τον επιθετικό ή στα άκρα;

Η φυσική μου θέση είναι το νούμερο 10 δηλαδή να αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό αλλά είμαι σε θέση να βοηθάω την ομάδα όπου μου ζητηθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ