Μάριος Ηλία: «Είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας»

Ο Μάριος Ηλία παρέλαβε το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen, ως ο κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2023/24. Την απονομή έκανε ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, διευθυντής πωλήσεων Unicars στην επαρχία Λάρνακας.

Παραλαμβάνοντάς το βραβείο στο στον εκθεσιακό χώρο της Volkswagen στην Λάρνακα, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός του Εθνικού Άχνας δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. για τη βράβευση, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους συμπαίκτες μου. Είναι για εμένα ένα ομαδικό επίτευγμα. Για να σκοράρω τρία γκολ όλη η ομάδα έπαιξε το ρόλο της».

Πως είναι το συναίσθημα όταν σκοράρεις τρία γκολ;
«Δυστυχώς αν και το κατάφερα για πρώτη φορά στη καριέρα μου και ο ενθουσιασμός κάθε φορά που σκόραρα ήταν και περισσότερος, στο τέλος δεν μπόρεσα να το χαρώ τόσο πολύ αφού η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει. Το θετικό ήταν που πήραμε ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα».

Πως βλέπεις τη φετινή σεζόν;
«Η φετινή σεζόν για εμένα ξεκίνησε καλά. Έχουμε επίσης μια πολύ καλή ομάδα και είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας και την ολοκλήρωση των στόχων μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ