Το βραβείο Stoiximan Top Save της 8ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Mario Kirev. Την απονομή έκανε ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της χορηγού εταιρείας Stoiximan. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

Συγχαρητήρια για το βραβείο!
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που ψήφισαν την απόκρουση μου κι εσάς. Δυστυχώς σε εκείνο το παιχνίδι με την Ανόρθωση μετά από ένα καλό ημίχρονο που είχαμε στο τέλος χάσαμε με ένα άσχημο σκορ. Είμαι χαρούμενος έστω για αυτό το βραβείο.»

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;
«Στην αρχή ο Ολυμπιακός έπαιξε κάποια δύσκολα παιχνίδια και δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Βήμα-βήμα βελτιωνόμαστε και πλέον παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να ανεβάζουμε συνεχώς την απόδοση μας. Τα τελευταία παιχνίδια είχαμε καλά αποτελέσματα κι ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να πλησιάσουμε μέχρι και τις πρώτες έξι θέσεις.»

Που αφιερώνεις το βραβείο;
«Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό πρώτα στην οικογένεια μου, τους γονείς και τον αδελφό μου. Επίσης στην ομάδα του Ολυμπιακού, το προπονητικό τιμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων όπως και όλους τους υπόλοιπους της καριέρας μου οι οποίοι με έφθασαν σε αυτό το σημείο.»