Μαραγκουδάκης: «Θα είναι ένας μεγάλος τελικός!»

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 23ης αγωνιστικής και παραχώρησε την πιο κάτω συνέντευξη. Το βραβείο του διαγωνισμού PASP Top Goal, παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή του Άρη ο συμπαίκτης του Κρίστης Θεοφίλου εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Π..

– Μάρκο συγχαρητήρια για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 23ης αγωνιστικής
«Ευχαριστώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν, σίγουρα νιώθω χαρούμενος για το γκολ το οποίο πέτυχα αλλά νιώθω διπλά χαρούμενος γιατί καταφέραμε και πήραμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τους 3 βαθμούς.»

– Είσαι 3 χρόνια τώρα στη Κύπρο, πως συγκρίνεις το Κυπριακό με το Ελληνικό πρωτάθλημα; Νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου να έρθεις εδώ;
«Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό το βλέπουμε και στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Νομίζω ότι το επίπεδο χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται πάρα πολύ και δεν έχει να ζηλέψει και πάρα πολύ από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά χρειάζονται ακόμη αρκετά βήματα προς τα εμπρός. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και για αυτό είμαι εδώ 3 χρόνια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κι ελπίζω να συνεχίσω και για άλλα χρόνια εδώ.»

– Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει μια διαφορά 7 βαθμών από τη 12η θέση. Θα τα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει κατηγορία;
«Είμαι αισιόδοξος. Πάντοτε είμαι. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε κι αυτή τη σαιζόν. Να κάνουμε το ίδιο κατόρθωμα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το έργο μας σίγουρα είναι δύσκολο αλλά αυτό δεν μας φοβίζει, είμαστε πολύ προσγειωμένοι, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα, όλοι μας μαζί με την προπονητική ομάδα. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.»

– Επόμενο και σημαντικό παιχνίδι με την Δόξα, την ομάδα που βρίσκεται 7 βαθμούς κάτω από εσάς στη 12η θέση
«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το καταλαβαίνετε κι εσείς όταν δείτε τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων. Θα είναι ένας μεγάλος τελικός και για τις δύο ομάδες. Αν καταφέρουμε και φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους αγώνες των play-out ώστε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα.»

– Τέλος, τόσα χρόνια στη Κύπρο ποιο το αγαπημένο σου φαγητό εδώ;
«Γενικά νομίζω ότι η Κυπριακή κουζίνα έχει πολλά κοινά με την Κρητική κουζίνα η οποία είναι και της καταγωγής μου. Δεν μπορώ να διαλέξω συγκεκριμένο φαγητό, όλη η κουζίνα είναι πάρα πολύ καλή. Προσπαθούμε να προσέχουμε βέβαια γιατί είμαστε κι αθλητές. Να μη πάρουμε και κιλά διότι ο προπονητής κι ο πρόεδρος βάζουν προστίματα (χαριτολογώντας με γέλιο).»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ